Däckbyte i Sundbyberg

Välkommen till oss på Bestdrive i Sundbyberg när du behöver byta däck. Vi hjälper till med däckbyte oavsett om du köpt nya däck eller när det är dags att sätta på däcken för säsongen. Vi tycker att säkerheten på vägarna är viktigast av allt och därför hjälper vi dig alltid att se till att dina däck håller måtten för mönsterdjup och lufttryck i samband med att vi byter däck. Vi på Bestdrive i Sundbyberg vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig att äga bil och erbjuder även däckhotell för dina däck då de inte används.

 

Dags att byta däcken?

Hos oss på Bestdrive i Sundbyberg är vi specialiserade på däckbyten och har en hög kompetens inom däck och fälg. Vår ambition är att alltid ge dig bästa tänkbara service så att du tryggt kan rulla ut från vår verkstad och ut på vägarna.

Boka gärna tid för däckbyte online här.

 

Vad innebär vinterväglag?

Det finns undantag när det gäller tillåtna datum för att använda vinterdäck och sommardäck. Undantaget är enbart om det råder vinterväglag. Hur ska man då veta vad som räknas som vinterväglag? Finns det snö, modd, is eller frost på vägbanan anses det råda vinterväglag och då ska du ha vinterdäck på bilen.

 

Byta till sommardäck

Sommardäck är tillåtet att köra med mellan den 1 april till 1 december. Du måste dock ha sommardäck på bilen mellan den 16 april och 30 september.

 

Byta till vinterdäck

Lagen säger att bilen ska ha vinterdäck på om det är vinterväglag ute samt mellan datumen 1 december till 31 mars. Du får dock köra med vinterdäck mellan den 1 oktober och 15 april.

Kontakta oss:

Däckproffsen i Sundbyberg

Trädgårdsgatan 19 – Garagesidan
(Tritonv. 16)
17238 Sundbyberg

 

Ring oss på: 08-28 29 20

Mail: info@dackpro.se

 Öppettider:

Mån – Fre 8.00-17.00

 

Extra öppet i april och november
Mån – Tors 7.00-18.00

Fredag 7.00-17.00

Lördag 10.00-14.00

Klicka för större karta