Service för dina däck i Sundbyberg

På vår däckservice gör vi vad vi kan för att öka livslängden på dina däck. Har du fått en spik i däcket lagar vi det, har du kört på en trottoarkant och hjulaxeln hoppat ur läge, rättar vi till det. Allt för att låta dig fortsätta rulla smidigt, säkert och kostnadseffektivt.

 

När kan man laga däcken?

Om du uppsöker en verkstad så fort som möjligt eller använder ett reservhjul, finns dt goda möjligheter att vi kan laga ditt däck. I vissa fall ska man undvika reparation: om kanttråden är frilagd, om gördeln är skadad, om skadan utsatts för fett eller om det finns sprickbildningar i gummit, vilket ofta uppstår när man kört med för lågt lufttryck. Vi rekommenderar att du alltid vänder dig till en professionell verkstad för däckservice. En kvalitetslagning gör att du kan lita på däcket som om det vore nytt.

 

Justera hjulinställningen – Minska bränsleförbrukningen

Rätt hjulinställning bidrar till att öka livslängden på dina däck och minskar bränsleförbrukningen. Så i själva verket kan du spara pengar genom att med jämna mellanrum lämna in din bil för att kontrollera hjulinställningen. Det kan räcka att ha kört på en trottoar­kant eller ojämnhet i vägen för att din hjulaxel ska komma ur läge och börja slita onödigt på bilen och däcken.

 

Återvinning av däck

Är däckservice inte svaret, åtar vi oss att agera ansvarsfullt gentemot miljön och återvinner skadade eller utslitna däck efter kraven som ställs enligt SVDAB, Svensk Däckåtervinning AB. Du kan komma in till oss med dina uttjänta personbilsdäck så tar vi hand om dem.

 

Välkommen till vår däckservice i Sundbyberg!

Kontakta oss:

Däckproffsen i Sundbyberg

Trädgårdsgatan 19 – Garagesidan
(Tritonv. 16)
17238 Sundbyberg

 

Ring oss på: 08-28 29 20

Mail: info@dackpro.se

 Öppettider:

Mån – Fre 8.00-17.00

 

Extra öppet i april och november
Mån – Tors 7.00-18.00

Fredag 7.00-17.00

Lördag 10.00-14.00

Klicka för större karta