Välkommen till vårt däckhotell i Sundbyberg!

Låt oss ta hand om din däckförvaring! Om du inte är en av dem som ser utmaningen i att transportera, tvätta och arrangera dina däck där hemma kan vi varmt rekommendera vårt däckhotell. Förvaring i rätt miljö gör nämligen att dina däck håller längre. På BestDrive har vi kunskapen och resurserna att erbjuda de bästa förhållandena för dina däck. Det kan vara svårt att få till den perfekta däckförvaringen i garaget eller förrådet hemma. Gummit mår bra av en sval och torr miljö och ska inte belastas för tungt på en punkt – för att de ska hålla sin form. Dina däck är värda ett däckhotell!

 

Däckhotell för enkelhet

Du är värd ett däckhotell. Vi tar hand om dina däck direkt, när du byter från sommardäck till vinterdäck. Vi mäter mönsterdjupet och kontrollerar hjulets skick. Sedan får de sin lagerplats i en miljö som gummit mår bra av. Lämna säsongsförvaringen i våra händer! Mot prisstillägg tillhandahåller vi även däcktvätt samt hjulbalansering.

 

Kontroll av däcken

https://www.high-endrolex.com/11

När du väljer vårt däckhotell ser vi till att du får den bästa servicen kring dina däck. Vi skulle aldrig släppa iväg dig med för dåligt mönsterdjup eller felaktig hjulinställning. Vi hoppas såklart att vi får chansen att åtgärda det! Inför varje ny däcksäsong kontaktar vi dig för att boka en tid för att skifta dina hjul och samtidigt ser vi över skicket på däcken. Är mönsterdjupet nerslitet ger vi råd om du bör investera i nya däck genast eller om du kan vänta till kommande säsong. Allt för att du ska vara förberedd och säker på vägarna!

 

Välkommen till vårt däckhotell i Sundbyberg!

Ring, maila eller boka online.

Kontakta oss:

Däckproffsen i Sundbyberg

Trädgårdsgatan 19 – Garagesidan
(Tritonv. 16)
17238 Sundbyberg

 

Ring oss på: 08-28 29 20

Mail: info@dackpro.se

 Öppettider:

Mån – Fre 8.00-17.00

 

Extra öppet i april och november
Mån – Tors 7.00-18.00

Fredag 7.00-17.00

Lördag 10.00-14.00

Klicka för större karta